NE ŽELE SUKOBE Pajtić odložio posetu Zrenjaninu zbog skupa naprednjaka

Izvor: Blic, 01.Apr.2016, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELE SUKOBE Pajtić odložio posetu Zrenjaninu zbog skupa naprednjaka

Poseta predsednika Demokratske stranke i predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića Zrenjaninu zakazana za sutra, odložena je zbog skupa koji je u isto vreme u centru grada najavila Srpska napredna stranka.

Kako je iz Gradskog odbora Demokratske stranke Zrenjanin saopšteno večeras, oni ne žele da budu deo eventualnih sukoba i da zbog toga odlažu posetu Zrenjaninu.

Poseta Pajtića u okviru predizborne kampanje bila je zamišljena kao druženje sa građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i upoznavanje sa programom DS, što će biti učinjeno u nekom drugom terminu.

- Mi ne želimo da budemo deo sukoba sa potencijalnim izgrednicima koji bi verovatno bili u toj masi i bili iziritirani prisustvom demokrata i ostalih pristojnih ljudi, niti želimo da svojim prisustvom popravljamo imidž populističkih mitinga sa tradicijom još iz devedesetih - navedeno je u saopštenju DS.

Zrenjaninski naprednjaci za sutra u 12.00 zakazali su veliki skup na kome će govoriti potpredsednik SNS Goran Knežević, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac, a biće organizovan i koncert grupe "Abba Tribute bend".
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.