01. april  2016. 20.49  | Izvor: Beta

Poseta Pajtića Zrenjaninu odložena zbog skupa SNS

ZRENJANIN -

Poseta predsednika Demokratske stranke i predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića zakazana za sutra, odložena je zbog skupa koji je u isto vreme u centru Zrenjanina najavila Srpska napredna stranka iz tog grada.

Kako je iz Gradskog odbora Demokratske stranke Zrenjanin saopšteno večeras, oni ne žele da budu deo eventualnih sukoba i da zbog toga odlažu posetu Zrenjaninu.

Poseta Pajtića u okviru predizborne kampanje bila je zamišljena kao druženje sa građanima i upoznavanje sa programom DS, što će biti učinjeno u nekom drugom terminu.

"Mi ne želimo da budemo deo sukoba sa potencijalnim izgrednicima koji bi verovatno bili u toj masi i bili iziritirani prisustvom demokrata i ostalih pristojnih ljudi, niti želimo da svojim prisustvom popravljamo imidž populističkih mitinga sa tradicijom još iz devedesetih", navedeno je u saopštenju DS.

Zrenjaninski naprednjaci za sutra u 12.00 zakazali su veliki skup na kome će govoriti potpredsednik SNS Goran Knežević, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac, a biće organizovan i koncert grupe " Abba Tribute bend".

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 2

Apsurd  01. 04. 2016. | 21:37
Slažem se da u Demokratskoj stranci ima pristojnih ljudi, ali nažalost sve manje. Pretežan deo se konsterniran povukao videvši da je na odborničkoj listi , visoko rangiran, čovek pod sudkom istragom, koji na duši nosi nekoliko uništenih fabrika. Proizilazi da su godine nečijeg partijskog rada, sastanaka, mitingovanja podređene najopskurnijim ličnostima, čiji je jedini kvalitet pohlepa, bahatost i kasica prepuna novca krajnje sumnjivog porekla.
Vitez Koja  01. 04. 2016. | 22:45
ABBA,Švedski standard , Švajcarske plate Francuski vozovi, ovaj Ruski. To nam je i onaj pod lipom obećavao.