OVO SAMO KOLAROV MOŽE: Pas meseca u režiji Srbina - režirao gol! Pao posle 28 SEKUNDI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:26

OVO SAMO KOLAROV MOŽE: Pas meseca u režiji Srbina - režirao gol! Pao posle 28 SEKUNDI (VIDEO)

Majstor.

Fudbaleri Intera pobedili su Benevento sa 5:2 u meču prvog kola italijanske Serije A (njihov drugi u sezoni), dok je Specija iznenadila Udineze sa 2:0 uprkos tome što je igrala s igračem manje od 66. minuta.

Inter je na početku sezone pokazao da će biti još ozbiljniji pretendent da prekine dominaciju Juventusa koja traje već devet godina.

Benevento 0-1 Inter (Lukaku) assist Hakimi and what a ball by Kolarov pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/ZVUZChN0YR

— InterYaEuropaLeague (@InterELGoals) September 30, 2020

Veliko NBA finale je stiglo! Večeras u 03.00 u Orlandu otvara se finalna serija između Lejkersa, tima prepunog zvezda, i Majamija, ekipe koja se više oslanja na timsku igru. Kec na Lejkerse je 1,50, a dvojka 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers - Majami.

"Neroazuri" su već u prvom minutu poveli golom Romelua Lukakua. Tačnije već posle 28 sekundi. A pogotku je šurovao i Aleksandar Kolarov koji je poslao fantastičnu dugu loptu za Ašrafa Hakimija.

Tek što se krenulo sa centra, Hakimi je odigrao dupli pas sa Aleksisom Sančezom, prošao je po desnom krilu i onda vratio loptu u sredinu, gde je Lukaku iz prve pogodio dalji ugao za 1:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.