Izvor: Danas, 12.Maj.2023, 16:20

Novinar sa Kosova: Napali me telohranitelji Aljbina Kurtija

Novinar televizije Juronjuz Albanija Kosove Gjoci napisao je na svom Fejsbuk profilu da su ga juče dva telohranitelja premijera Kosova Aljbin Kurtija, guranjem, pretnjom i bacanjem njegove opreme na pod pokušali da spreče da izvrši svoj novinarski zadatak, prenosi "Gračanica online".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

KURTIJEVO OBEZBEĐENJE NAPALO NOVINARA, A ON SE PRAVIO LUD Isplivali svi detalji skandala u Prištini: "Idiotsko ponašanje"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023

Dopisnik "Juronjuz Albanija" iz Prištine Kosov Đoci napisao je na Fejsbuku da ga je "bez ikakvog razloga" juče napalo obezbeđenje premijera privremenih institucija na KiM Aljbina Kurtija...Jedan od pripadnika Kurtijevog obezbeđenja je gurnuo Đocija, kada je pokušao da priđe i uzme izjavu od Kurtija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.