IMA LI KRAJA IDIOTIZMU: Evropljani traže od FIFA i UEFA da izbaci Rusiju iz članstva

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI KRAJA IDIOTIZMU: Evropljani traže od FIFA i UEFA da izbaci Rusiju iz članstva

Evropska i svetska kuća fudbala UEFA i FIFA uporno pokušavaju da odvoje sport i politiku, ali pojedinci kao da to ne shvataju pa pokušavaju da utiču na svetska geopolitička dešavanja upravo preko fudbala.

Naime, pojedine članice Evropske unije predlažu da u novom setu sankcija protiv Ruske federacije, zbog političke krize u Ukrajini, ova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zemlja bude isključenja iz svih takmičenja pod okriljem UEFA i FIFA, pa čak i da joj bude oduzeta organizacija Svetskog prvenstva 2018. godine.
Šta znače sankcije koje uključuju sportska i kulturna dešavanja najbolje je na svojoj koži osetila naša država koja je početkom devedesetih godina bila isključena iz svih svetskih zbivanja zbog rata na ovim prostorima.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

PROBLEM ZA ZVEZDU: Lalatovićev saradnik napustio Marakanu


NOVI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Trajković traži novac za odlazak iz kluba


Bivši defanzivac Mančestera: Runi prima ogroman novac, a očajan je





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.