Izvor: RTS, 14.Jul.2020, 13:30

Fudbaler BiH dobio otkaz zbog veličanja Ratka Mladića

Fudbaler Bosne i Hercegovine Belmin Halilović dobio je otkaz u FK Modriča posle četiri dana zbog veličanja Ratka Mladića.
Mladi defanzivac je 10. jula potpisao ugovor sa Modričom, a već dan kasnije internetom je počeo da kruži "skrinšot" njegove poruke sa Fejsbuka, na kojoj se vidi da je u majici sa motivima Republike Srpske i gde sagovorniku poručuje "Živeo Ratko Mladić", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preneo je portal "Kliks".

Zbog toga se oglasila i Modriča koja je obavestila javnost da je Halilović dobio otkaz posle  četiri dana provedena u klubu.
"Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, klub je odlučio raskinuti ugovor sa ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograduje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahteva da se isključivo koncentrišu na sport i profesionalne obaveze koje fudbal nosi", navodi se u saopštenju Modriče.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Halilović o porukama o Mladiću: Neslana šala, ne smijem u Sarajevo

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020

Mladi fudbaler Belmin Halilović je danas dobio otkaz u ekipi Modriče samo četiri dana nakon što je potpisao ugovor, a razlog je skandal koji je izbio kada je u javnost objavljena poruka u kojoj piše "živio Ratko Mladić".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Fudbaler BiH dobio otkaz zbog veličanja Ratka Mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020

Mladi fudbaler iz Bosne i Hercegovine Belmin Halilović oglasio se posle otkaza u FK Modriča zbog veličanja Ratka Mladića, rekavši da je kriv i da se izvinjava zbog nesmotrene šale...Defanzivac je 10. jula potpisao ugovor sa Modričom, a već dan kasnije internetom je počeo da kruži "skrinšot"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.