Čović: KK Crvena zvezda sledeće sezone ulazi u proces privatizacije!

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: KK Crvena zvezda sledeće sezone ulazi u proces privatizacije!

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvene zvezda Nebojša Čović je u razgovoru za televiziju B92 otkrio da da će u narednoj sezoni klub sa Malog Kalemegdana započeti privatizaciju. Ipak, prvi čovek crveno-belih nije napomenuo da li će direktno on biti uključen u taj proces, to jest, da li će on biti taj koji će privatizovati klub sa Malog Kalemegdana,

- U sezonu 2015/2016 ući cemo u proces privatizacije KK Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zvezda. To vam je ekskluzivna vest - rekao je Čović.

Košarkaški klub Crvena zvezda je 12. avgusta 2011. godine započeo petogodišnji projekat  i plan reogranizacije kluba, koji bi po završetku kompletnog procesa bio u potpunosti rehabilitovan.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČOVIĆ KAŽE DA JE SVE SPREMNO: Zvezda sledeće sezone ulazi u privatizaciju

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana najavio proces koji se dugo očekuje..Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da će u sezoni 2015/16 početi proces privatizacije kluba..."U sezoni 2015/16 ući ćemo u proces privatizacije KK Crvena zvezda", rekao je između ostalog Čović...Ranije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.