Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Hamburg puca po svim šavovima, Ajntraht je to obilato iskoristio (VIDEO)

U prvom meču osmog kola nemačke Bundeslige Ajntraht je ubedljivo savladao ekipu Hamburga u gostima rezultatom 3:0 (1:0).

Ekipa Hamburga u ovoj utakmici je do ovog meča na sedam utakmica postigla svega dva gola, a ni večeras nije uspela a poboljša taj učinak. Naprotiv, u prvom poluvremenu nisu imali nijedan šut u okvir gola.
Sa druge strane, Ajntraht je poveo golom posle dobre akcije, ali i autogola Holtbija koji je ispred Mijata Gaćinovića sproveo loptu u sopstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mrežu.

(Izvor: youtube / Football Highlights)
U nastavku je gostima znatno olakšao posao Dikmajer nesmotrenim drugim žutim kartonom u 57. minutu, a posle tri minuta već je bilo 0:2. Strelac je bio Tarašaj.

(Izvor: youtube / Sport Goals)
Konačan rezultat postavio je Seferović u 69. minutu za na kraju ubedljivu pobedu i veliki skok Ajntrahta na tabeli. Sada se nalaze na četvrtoj poziciji Bundeslige.

Bundesliga, 8. kolo:

Petak:
Hamburger – Ajntraht 0:3 (0:1)
(Holtbi 35 ag, Tarašaj 60, Seferović 68)
Subota:
15.30 Leverkuzen – Hofenhajm
15.30 Herta – Keln
15.30 Ingolštat – Borusija Dortmund
15.30 Darmštat – Volfzburg
15.30 Frajburg – Augzburg
18.30 Bajern Minhen – Borusija Menhengladbah
Nedelja:
15.30 Lajpcig – Verder
17.30 Šalke – Majnc


 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post BUNDESLIGA: Hamburg puca po svim šavovima, Ajntraht je to obilato iskoristio (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL - Ajntraht preslišao Kostićev HSV

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta ubedljivo su slavili na gostovanju Hamburgu što im je omogućilo da zanoće na četvrtoj poziciji bundesligaške tabele...Prva utakmica 8. kola nemačke Bundeslige odigrana je u Hamburgu gde je istoimeni klub ugostio ekipu Ajntrajta iz Frankfurta i doživeo ubedljiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.