54 poena, 11 skokova, 7 asistencija! Miško je ODUŠEVLJEN! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

54 poena, 11 skokova, 7 asistencija! Miško je ODUŠEVLJEN! (video)

Jeste li zaboravili na ovog momka? Tu je Miško da nas podseti...

Dvadesetosmogodišnji američki košarkaš Markus Denmon, koji je prošle sezone branio boje Panatinaikosa, ove jeseni nastupa u Kini, za ekipu Žeđang Golden Bulsa.

A tamo mu odlično ide, na šta je danas na Tviteru skrenuo pažnju i menadžer Miško Ražnatović.

Naime, Denmon je u pobedi njegove ekipe nad Šanđijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (93:89) upisao 54 poena, 11 skokova i sedam asistencija!

Američki bek je u prošloj sezoni u dresu Panatinaikosa prosečno beležio 5.6 poena, 0.8 skokova i 1 asistenciju u Evroligi, a najbolji učinak u dresu Atinjana u elitnom evropskom takmičenju imao je u pobedi nad Himkijem (93-65), kada je upisao 24 poena za 20 minuta (trojke 7/9).

-

54 points, 11 rebounds and 7 assists for Marcus Denmon in China! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) November 3, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.