Navalili svom snagom: Soraja na meti pijanih muškaraca  (FOTO)

Izvor: S media, 08.Nov.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navalili svom snagom: Soraja na meti pijanih muškaraca (FOTO)

Starleta Soraja opet se našla u nezgodnoj poziciji, pripiti muškarci dišu joj za vratom, a ona ne zna kako da se odbrani.

Do sada smo od nje često viđali provokativne fotografije, a izgleda da su one privukle plejadu obožavalaca koji ne žele da je puste na miru. Soraja Vučelić zahvaljujući svom zanosnom telu stekla je priliku da učestvuje u spotu za pesmu Milana Dinčića Dinče, u kojem će se naći na meti muškaraca koji žele da je imaju po svaku cenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Igram u Dinčinom spotu. Tu sam ja i još nekoliko devojaka, sedimo za šankom i prilaze nam pripiti muškarci da nas muvaju, a posle toga shvate da je to bio samo san - rekla je Soraja VUčelić.

Iako je starleta veoma poželjan ulov, Soraju ne zanimaju drugi muškarci sem njenog odabranika.

- Imam dečka već duži period, više od godinu dana smo zajedno i ne zanimaju me drugi muškarci iako ne mogu da kažem da me ne muvaju. Moj dečko nije iz javnog sveta i ne bih volela da jeste - rekla je obdarena starleta.

Izvor: Smedia, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Soraja Vučelić, Starleta, Alkohol, Spot, Milan Dinčić Dinča
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Navalili svom snagom: Soraja na meti pijanih muškaraca

Izvor: medio.rs, 08.Nov.2012

Starleta Soraja opet se našla u nezgodnoj poziciji, pripiti muškarci dišu joj za vratom, a ona ne zna kako da se odbrani.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.