Oženio se Mića Kovačević, bubnjar “Miligrama”

Izvor: Svet, 07.Jun.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Mića Kovačević, bubnjar “Miligrama”

Mića Kovačević, bubnjar “Miligrama” danas je ozvaničio brak sa izabranicom svog srca, Katarinom, Beograđankom sa kojom ima dvogodišnjeg sina Adrijana.
Svadbeno veselje za pamćenje, u Kikindi, rodnom Mićinom gradu , događaj je koji će se još dugo prepričavati. To je potvrdio Mićin otac, Milorad Zizi Kovačević. Nakon crkvenog venčanja, u pravoslavom hramu Svetog Nikole, u centru Kikinde, veseli svatovi uputili su se u restoran, gde je upriličeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << građansko venčanje, piše Kurir.
Na svadbenom veselju, nije bilo srećnije osobe od Kovačevića seniora: “Ovo je bila moja velika želja. Veoma sam ponosan na sina, lepu snajku iz Beograda, ali iznad svega na unuka Adrijana­ blistao je od sreće mladoženjin otac”.
On je potvrdio da su se pored Aledsandra Milića Milija i kolega iz grupe “Miligram”, na svadbenom veselju pojavili “Tropiko bend”, muzičari iz “Divljeg kestena”, Ksenija Mijatović i brojne druge poznate zvanice.
Na pitanje ko je bolji muzičar, otac je uz široki osmeh priznao: “Naravno, moj Mića. Ponosan sam na njega. Ali, da znate. Tata je nezamenljiv.Verujem da će i Mića pamtiti svadbu. Pet orkestara zabavljaće goste. Sve su to maestralni muzičari. Presrećan sam­”, kaže Mićin tata.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.