Kamp vodenih sportova ugostio decu sa Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamp vodenih sportova ugostio decu sa Kosova i Metohije

Kamp vodenih sportova "Number One", koji vodi proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen, zajedno sa Kancelarijom za Kosmet treću godinu zaredom omogućio je deci sa Kosmeta da se upoznaju sa vodenim sportovima i legendama vaterpola.

Deca sa Kosmeta boravila su osam dana u Beogradu, obišli su Kalemegdan, Avalski toranj, Hram Svetog Save, stadion Rajko Mitić, Vojni muzej, Prirodnjački muzej, muzej Iluzija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzej Nikole Tesle, a što je najvažnije svi naučili da plivaju.

"Deca su sjajna. Cilj je ispunjen, jer su svi naučili da plivaju. Radujemo se nastavku saradnje sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, kao i sa opštinom Gračanica. Posebno bih se zahvalio Vladiki Stefanu Šariću i sveštenstvu Hrama Svetog Save. Vaterpolo klub Wind Sport ugostio je decu na bazenu, gde smo zajedničkim snagama naučili osnovne tehnike vaterpola", izjavio je Rađen.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.