ŽUTA MINUTA SUDIJE ILIĆA: Isključio Severinu, a progledao kroz prste Hvangu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:52

ŽUTA MINUTA SUDIJE ILIĆA: Isključio Severinu, a progledao kroz prste Hvangu (VIDEO)

Crno-beli ostali sa deset igrača.

Fudbaleri Partizana ostali su sa deset igrača na terenu u meču 24. kola Mozzart bet Superlige protiv Crvene zvezde.

Glavni sudija Pavle Ilić je dokazao da je u karijeri vodio samo 14 mečeva Superlige Srbije. Tokom celog meča arbitar je bio nesiguran nervirao igrače na terenu, a sve je krunisao potezom u 74. minutu meča.

Posle duela Severine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Endiajea dodelio je drugi žuti karton igraču Partizana. Prvotimac crno-belih je bio šokiran odlukom, a i o prvom žutom kartonu se može govoriti imajući u vidu da je krilnom igraču gostiju to bio prvi prekršaj od ulaska u igru.

Pritom, Ilić je nekoliko minuta pre isključenja Severine propustio da put ka svlačionici pokaže Hvangu koji je faulirao Kalulua, a da je pritom Korejac bio poslednji igrač odbrane.

Preostalo je nešto više od deset minuta do kraja regularnog dela meča, a čitav tok utakmice možete pratiti OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DA PAVLE NIJE NAVLAČIO, TAKI BI GA UČAČKAO: Grobari ne znaju da li da tuguju ili da slave

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024

Navijači ogorčeni na glavnog duiju...Iako su proglašeni od strane kladionica i većeg dela javnosti za autsajdere u 172, Večitom derbiju, fudbaleri Partizan uspeli su da odigraju 2:2 protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" i zadrže prvo mesto na tabeli Superlige...Navijači crno-belih ipak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.