U čast Tadiću: Seve i Nina  u krznu, Brena u miniću!

Izvor: S media, 26.Nov.2010, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čast Tadiću: Seve i Nina u krznu, Brena u miniću!

Hrvatske pevačice Severina Vučković i Nina Badrić našle su se na udaru tamošnjih Udruženja za zaštitu životinja, jer su na prijemu koji je u čast srpskog predsednika Borisa Tadića organizovao njegov hrvatski kolega Ivo Josipović, nosile krznene bunde!

Naime, namontirane po propisu u večernje toalete nisu odolele da se ne ogrnu toplim krznom, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nedefinisanog porekla (pretpostavljamo da su u pitanju lisica i nerc). Iako su svi mediji izvestili o ovom događaju na kom se okupila hrvatska i srpska elita za nevericu je to što, niko od prisutnih hrvatskih fotoreportera nije ovekovečio Severinin ,može se reći, istorijski susret sa predsednikom Tadićem koji je nedavno izjavio da u svom ajpodu ima dosta nove hrvatske muzike i da posebno voli da sluša Seve, sa njenom se muzikom budi! Da jesu, ta „balkanska“ ekskluziva bila bi na svim medijima... ali nije.

Ostalo je nepoznato, iako smo probali da proverimo kod Severininog menadžera, da li je Tadić dobio CD, kao što mu je obećala njegova omiljena pevačica, kao ni da li je krzno veštačko ili pravo...

Zato su Tadića fotografisali s Kemalom Montenom, kao i sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem, „najpoznatijim bračnim parom Srbije“, kako su ih nazvali hrvatski mediji. Gazdarica „Grand produkcije“ izazvala je veliku pažnju svojim izuzetno kratkim minićem, pokazavši da svojih 50-tak godina sjajno nosi. Njen suprug Boba je ponosno pokazao svoju novu novu mršaviju liniju, ispoziravši sa budućom spskom snajkom, atletičarkom Blankom Vlašić.

Prilično nonšalantno obučeni glumac Sergej Trifunović družio se sa Davorom Gobcem iz hrvatskog sastava „Psihomodo pop“ valjda dogovarajući njihovu buduću saradnju (Sergej je inače, ranije nastupao sa grupom „Eva Braun“ i Vlatkom Stefanovskim). Sudeći po dugom značajnom pogledu koji je uputio seksi Severini, čini se da je i na njega (kao i na Tadića) delovala njena neodoljiva harizma....

Oproštajnom prijemu su prisustvovali i predsednik sabora Luka Bebić, ministar spoljašnjih poslova Hrvatske Gordan Jandroković, gradonačelnica Knina Josipa Rimac, saborski zastupnici Vesna Pusić i Milorad Pupovac, Predrag Miki Manojlović i Branko Cvejić, i reditelji Vinko Brešan i Dalibor Matanić.

I NA KRAJU A GDE SU SEVE I TADIĆ NA SLIKAMA? POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.