Tužio je bivši zbog zanemarivanja deteta: Seve saslušana u policiji! A evo šta kaže njen advokat!

Izvor: Svet, 07.Jan.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužio je bivši zbog zanemarivanja deteta: Seve saslušana u policiji! A evo šta kaže njen advokat!

Severina Kojić saslušana je u policiji zbog tužbe za zanemarivanje deteta koju je podneo njen bivši suprug Milan Popović.
Pre nekoliko dana Severina je u pratnji advokata dala izjavu policiji jer je tužilaštvo tražilo da pruži obaveštenje po tužbi koju je, zbog zanemarivanja deteta, podneo Milan Popović. Sajt CIK saznaje da će i Igor Kojić, sadašnji suprug Severine Kojić, morati da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava bezbednost deteta.
U medijima se do sada pominjala bitka oko starateljstva nad detetom Severine i Milana Popovića. Naime, Milan Popović do sada je već nekoliko puta pokrenuo tužbu protiv svoje bivše supruge Severine kako bi mogao da provodi više vremena sa sinom Aleksandrom. Ono što je poslednje objavljivano o ovom odnosu jeste da se Popović obreo u zagrebačkoj policiji jer je zadržao dete duže nego što je to dogovor, dok je on kazao da je to učinio jer majka njegovog deteta nije bila dostupna danima i da je zanemarila dete, te je tada i najavio tužbu protiv bivše supruge za zanemarivanje deteta.

Povodom ovog slučaja za svet.rs oglasio se Severinin menadžer Tomislav Petrović čiju izjavu prenosimo u celosti:
Istina je da je Milan Popović u Beogradu podigao privatnu tužbu protiv Severine zbog, kako on tvrdi, zanemarivanja deteta, što je još jedan od njegovih apsurda i pokušaja diskreditovanja majke njihovog deteta. Severina je tim povodom, na vlastiti zahtev i u svojstvu građanina, otišla u policiju da da iskaz kako bi demantovala Popovićeve laži“, poručuje Petrović i dodaje:
Sličan “biser“ Milan Popović je imao pre pola godine kada je na sudu u Vršcu tražio privremenu meru protiv Severine u kojoj traži da joj se odmah i u potpunosti oduzme starateljstvo i da dete pripadne njemu. Sud u Vršcu je to odbio”.
Naime, kako kaže Petrović, Sektor kriminalističke policije je dana 12.12.2016., Opštinskom državnom tužilaštvu za mlade u Zagrebu podneo krivičnu prijavu protiv Milana Popovića za krivično delo pokušaja oduzimanja deteta pa se pretpostavlja da Milan Popović podiže lažne prijave protiv Severine, kako bi se stvorio utisak da je ona ta koja krši zakon.
“Sve to radi isključivo iz svog ličnog interesa i ne razume da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome detetu”, zaključuje Petrović.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužio je bivši zbog zanemarivanja deteta: Seve saslušana u policiji! A evo šta kaže njen menadžer!

Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2017

Severina Kojić saslušana je u policiji zbog tužbe za zanemarivanje deteta koju je podneo njen bivši suprug Milan Popović...Pre nekoliko dana Severina je u pratnji advokata dala izjavu policiji jer je tužilaštvo tražilo da pruži obaveštenje po tužbi koju je, zbog zanemarivanja deteta, podneo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.