Toni Cetinski zakazao i drugi koncert

Izvor: Mondo, 03.Mar.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski zakazao i drugi koncert

Hrvatski pevač u beogradskom Centru "Sava" 12. i 13. marta

Foto: Promo

 Iako je trebalo da nastupi samo 13. marta, Toni Cetinski će poput Severine, "morati" da održi još jedan beogradski koncert, 12. marta.

Nastupe u Centru "Sava" će otvoriti numera "Ti, samo ti", a muzičar će imati prilike da čuje i jedan "retro blok" sa numerama iz devedesetih godina, koje Cetinski do sada nije izvodio na sceni.

Ulaznice za ove koncerte mogu se nabaviti na blagajni Centra "Sava" i prodajnim mestima Eventima.


Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni Cetinski 12. i 13. marta u Sava centru VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Mar.2015

Toni Cetinski održaće solističke nbsp;koncerte dvanaestog i trinaestog marta u Sava Centru. Prvi put u karijeri ovaj pevač nastupa u ovom renomiranom prostoru.Kako saznajemo nastup će početi sa baladom "Ti samo ti ", a tokom koncerta publika će imati priliku da čuje i jedan retro blok sa pesmama...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.