Srpske snajke svetske zvezde

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2011, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske snajke svetske zvezde

Lepe i poznate devojke sve više su u zagrljaju srpskih sportista i biznismena

EPITET „srpska snajka“ već nekoliko godina rezervisan je za Adrijanu Limu, jer kada se ukuca u internet pretraživač „Gugl“ - iskoče stranice isključivo sa imenom najlepše brazilske manekenke. Ipak, zavodljiva Adrijana, koja je 2009. dobila srpsko državljanstvo, samo je jedna od mnogih lepotica koje nisu mogle da odole fatalnoj privlačnosti Srba.
Hrvatska pevačica i novopečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << trudnica Severina Vučković poslednja je u nizu lepotica koja je sreću pronašla kraj Srbina, biznismena Milana Popovića. Ovaj potez Seve nacionale najviše je potresao naše zapadne komšije, a mnogi su ostali šokirani činjenicom da najpopularnija Hrvatica ima u planu i da se, posle venčanja, preseli u Beograd. Iz lepe njihove za Srbinom su „otkačile“ splitska modna dizajnerka i manekenka Miranda Viđak, koja je već dugo godina u ljubavi sa beogradskim glumcem Stefanom Kapičićem, i pop pevačica Vesna Pisarović, koja je udata za Ozrena Pupovca, sina Milorada Pupovca, potpredsednika Samostalne demokratske srpske stranke i poslanika u hrvatskom parlamentu. Ljubavnu vezu nedavno su obnovili mlađana Hrvatica Ana Bebić „Operacija trijumf“ i kompozitor Filip Miletić, sa kojim odnedavno ponovo živi u Beogradu.
Jedan od najpopularnijih manekenskih parova u svetu, naš Saša Knežević i poljska lepotica „Viktorijin anđeo“ Anja Rubik nedavno su izgovorili sudbonosno „da“ na Majorki. Zaljubljeni golupčići privukli su veliku pažnju posle lansiranja novog parfema za brend „DKNY“, kada su se svi zainteresovali za njihovu ljubavnu priču koja je krunisana prvo veridbom pred katolički Božić, a sada i venčanjem. Krajem juna popularni par je boravio u Srbiji kako bi prisustvovao svadbi bliskog prijatelja, a tom prilikom Anja je otkrila kako je veoma uzbuđena i kako joj se u Srbiji najviše dopadaju muškarci. Osim muškaraca, manekenka je oduševljena i srpskom muzikom, pa je Saša u jednom intervjuu otkrio kako su tokom boravka u Beogradu stalno izlazili, a Anja je đuskala uz srpske hitove i čak se pela na stolove i igrala.
SAŠA I MAŠA
VENČANjE godine, pak, moglo bi da bude u hramu Srpske pravoslavne crkve u Americi. Uspešna ruska i jedna od najzgodnijih teniserki Marija Šarapova i slovenački košarkaš srpskog porekla Aleksandar - Saša Vujačić uskoro bi trebalo da stanu na „ludi kamen“. Jednu od najlepših sportistkinja na planeti Vujačić je zaprosio krajem oktobra prošle godine, kada je izabranici kupio verenički osmokaratni dijamantski prsten vredan 250.000 dolara. Prijatelji para otkrivaju da Saša i Maša već planiraju detalje venčanja, kao i da su za crkvu odabrali hram Presvete Bogorodice u kalifornijskom okrugu Orandž kaunti, u kojem je Vujačić bio čest posetilac dok je nastupao za Los Anđeles Lejkerse.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.