Severinu napali zbog “Silikona”, a evo kako im je ona odgovorila… (video)

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severinu napali zbog “Silikona”, a evo kako im je ona odgovorila… (video)

Samo što se pojavio novi Severinin spot za pesmu “Silikoni”, a Kebina snajka je već uspela da uzburka javnost.
Naime, spot za pesmu koju je Seve snimila sa Sajsi MC, a u kojem se pojavljuje i legendarna glumica Seka Sablić, izazvao je oprečna mišljenja, a ako je suditi po mnogim komentarima na društvenim mrežama – gospođa Kojić loše utiče na omladinu pevanjem o silikonskim implantima.
Međutim, kako Seve ništa ne prepušta slučaju, odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je na Instagramu uputila poruku svojim fanovima i objasnila im da nemaju razloga za brigu.
Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Pevajte ovu pesmu i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni. Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće”, obratila se Severina mlađoj publici i tako razjasnila šta je, zapravo, želela da poruči novom pesmom.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severinu napali zbog “Silikona”, evo šta je ona odgovorila… (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2016

Samo što se pojavio novi Severinin spot za pesmu “Silikoni”, a Kebina snajka je već uspela da uzburka javnost...Naime, spot za pesmu koju je Seve snimila sa Sajsi MC, a u kojem se pojavljuje i legendarna glumica Seka Sablić, izazvao je oprečna mišljenja, a ako je suditi po mnogim komentarima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.