Severinin dečko bio na njenoj beogradskoj promociji! (FOTO)

Izvor: S media, 05.Jan.2011, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severinin dečko bio na njenoj beogradskoj promociji! (FOTO)

Severinin novi dečko Milan Popović, prisustvovao je njenoj beogradskoj promociji, a društvo su mu u separeu pravili Haris Džinović i njegova supruga Melina.

Ipak, bio je neupadljiv za medije, jer se i trudio da ne privlači njihovu pažnju. Budući da je veza sa najseksipilnijom Hrvaticom bila tek "u povoju", nije čudno što je bio tako rezervisan.

Ipak, ne bi tako lako prošao da je prišao Severini, "ne daj Bože" je zagrlio ili poljubio... ovako provukao se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pratilac porodice Džinović...

Inače, kako pišu srpski mediji, njihovoj vezi kumovao je Raka Marić, menadžer, koji ih je i upoznao. Naime, kada ga je Milan Popović pitao da mu organizuje muziku za rođendansku zabavu, ponudio mu je Gorana Bregovića, Harisa Džinovića i Severinu, muzičare sa kojima sarađuje, a ovaj je odabrao Harisa i Seve.

Dalje je već poznata priča...

Severina i Milan su pre nekoliko večeri bili u Zagrebu, na proslavi rođendana njene kume, a trenutno su u Parizu odakle će otići u Ameriku, u Majami gde ima luksuzni apartman.

Inače, Popović, rođeni Vrščanin, navodno je nedavno (za njih dvoje) kupio stan u objektu “Plaza“ u Njegoševoj ulici u Beogradu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.