Severini 50.000 evra, Sandri Africi – 15.000

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severini 50.000 evra, Sandri Africi – 15.000

GRAD Poreč angažovao je Severinu da zabavlja građane u novogodišnjoj noći i to će ih koštati 50.000 evra. Hrvatska štampa piše da je Severina tako sa novogodišnjom cenom stala rame uz rame sa najskupljom folk zvezdom Srbije Cecom Ražnatović, koja je, navodno, za isti iznos dogovorila nastup za najluđu noć u jednom centru u Novom Beogradu. Ostaje nejasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kako će Seve stići za najluđu noć i na gažu u kotorskoj diskoteci „Maksimus“, gde će, kako je najavljeno, uveseljavati goste zajedno sa Sašom Matićem i Dinom Merlinom. Stanovnici Primoštena dočekaće Novu godinu uz turbo-folkerku Sandru Afriku, koja je pogodila nastup u diskoteci „Aurora“ za 15-ak hiljada evra. Sandra Prodanović, kako joj je pravo ime, posle letošnjeg gostovanja u ovom klubu na Jadranu pokazala se kao isplativi mamac za publiku. Sa druge strane, Toni Cetinski će posle nastupa u Dubrovniku za najluđu noć, otići u Budvu, gde će pevati na Trgu slikara 1. januara. Dan posle Tonija, ispred zidina Starog grada sviraće „Parni valjak“. U Budvu će, priča se, zbog svote od 20.000 evra, otići i Jelena Rozga, koja će sa Harijem Varešanovićem zabavljati goste hotela „Splendid“ u Bečićima, dok će u obližnji hotel „Palas“ po novogodišnji honorar pohitati Neda Ukraden i Halid Bešlić.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Dino Merlin

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregi 100.000 evra, Severini duplo manje

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2014

Najluđu noć većina pjevača s naših prostora proslaviće radno, a oni najtraženiji imaće priliku da razvesele brojnu publiku na Crnogorskom primorju ili na gradskim trgovima. Pored dobrog provoda, nastup u novogodišnjoj noći prilika je i za sigurnu i dobru zaradu...Iako je tek početak novembra,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.