Severina već ima tezgu za doček 2014.

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina već ima "tezgu" za doček 2014.

Severina Vučković već je ugovorila nastup za doček 2014. godine. Pevaće u najelitnijem hotelu u Crnoj Gori - u "Splendidu".

"Uprava kompanije je potpisala ugovor o novogodišnjem nastupu u hotelu Splendid 31. 12. i 1. 1. 2014. sa najvećom zvezdom hrvatske pop scene Severinom".

"Već godinama kompanija okuplja najveće zvezde regionalne muzičke scene, a pored Severine, najavljuje se i nastup još >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedne mega zvezde sa kojom su pregovori u toku", objavio je menadžment hotela.

Hrvatska pevačica je za nastup u nogodišnjoj noću u "Magacinu" ove godine dobila honorar 30.000 evra, a cifra za koju će nastupiti u "Splendidu" je i dalje tajna.

Ove godine za doček u hotelu "Splendid" više od hiljadu gostiju zabavljali su Hari Varešanović i Jelena Rozga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ekskluzivno: Severina Vučković promovisala novi album!

Izvor: Svet, 19.Jan.2013

Severina Vučković rešila je da još jednom obraduje svoje fanove, ovog puta na provokativan način. Naime, hrvatska pevačica je na svojoj Fejsbuk stranici postavila promotivni snimak svog novog albuma “Dobrodošao u klub” u trajanju od 15 minuta, na kojem je otkrila svoje čari. Da podsetimo,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.