Severina već zakazala nastup za doček 2014.

Izvor: Blic, 19.Jan.2013, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina već zakazala nastup za doček 2014.

Severina Vučković već je ugovorila nastup za doček 2014. godine. Pevaće u najelitnijem hotelu u Crnoj Gori - u „Splendidu“.

- Uprava kompanije je potpisala ugovor o novogodišnjem nastupu u hotelu Splendid 31. 12. i 1. 1. 2014. sa najvećom zvezdom hrvatske pop scene Severinom. Već godinama kompanija okuplja najveće zvezde regionalne muzičke scene, a pored Severine, najavljuje se i nastup još jedne mega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvezde sa kojom su pregovori u toku - objavio je menadžment hotela.

Hrvatska pevačica je za nastup u nogodišnjoj noću u „Magacinu“ ove godine dobila honorar 30.000 evra, a cifra za koju će nastupiti u „Splendidu“ je i dalje tajna.

Ove godine za doček u hotelu „Splendid“ više od hiljadu gostiju zabavljali su Hari Varešanović i Jelena Rozga.

Povezane vesti: Severina u Novoj godini poželela svima blagostanje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Severina već zakazala nastup za doček 2014.

Izvor: CrveniTepih.com, 19.Jan.2013

Severina Vučković već je ugovorila nastup za doček 2014. godine. Pevaće u najelitnijem hotelu u Crnoj Gori – u „Splendidu“. - Uprava kompanije je potpisala ugovor o novogodišnjem nastupu u hotelu Splendid 31. 12. i 1. 1. 2014. sa najvećom zvezdom hrvatske pop scene Severinom. Već godinama...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.