Severina se vraća na scenu

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina se vraća na scenu

Prvi put nakon što je postala majka Severina Vučković naći će se ponovo na sceni i to u finalnoj emisiji "Survajvera". Severina će u popularnom rialitiju predstaviti novu pesmu, a njen povratak na scenu već je izazvao veliku pažnju javnosti.

Nakon što je postala majka malog Aleksandra u februaru, hrvatska zvezda vraća se na scenu u velikom stilu. U finalnoj emisiji rialitija "Survajver" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Severina će predstaviti svoju novu pesmu, prenosi hrvatski "Exkluziv tabloid".

Mama malenog Aleksandra zasada stihove pesme čuva kao zmija noge, ali nema sumnje da će Severinin povratak na scenu izazvati veliki interes javnosti.

Inače, Severina se od rođenja sina u nije pojavljivala u javnosti. Paparaci su je uhvatili nekoliko puta u šetnji kroz Beograd gde je boravila sa svojim sinom i verenikom Milanom Popovićem, a nedavno se vratila u Zagreb kako bi snimila novu pesmu.

Povezane vesti: Bijonse trčanjem na traci skinula 27 kilograma posle porođaja Ana Stanić: Sin Vuk mi je promenio život Severina će u februaru roditi dečaka Povratak Emilije Kokić na festivalu "Volim devedesete"
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.