Severina se ne udaje 21. aprila!?

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina se ne udaje 21. aprila!?

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković ipak se neće udati 21. aprila. Tog dana Severina će samo proslaviti svoj rođendan, kaže njen menadžer

Severinin menadžer Tomica Petrović demantovao je pisanje ovdašnjih medija da će se popularna pevačica 21.aprila udati za srpskog biznismena Milana Popovića.

-Tog dana Severina će proslaviti samo svoj rođendan, rekao je Petrović, prenose hrvatski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ovdašnji mediji objavili su danas da će Severina 21.aprila, na svoj tridesetdeveti rođendan, u jednom zagrebačkom restoranu reći "DA" vereniku Milanu Popoviću. To je, navodi Kurir, trebalo da bude gest velike Milanove ljubavi.

Severina se posvađala sa verenikom

Milan "taksira", Seve uživa...

Mediji inače ovih dana prenose da ovom poznatom paru i ne "cvetaju ruže". Navodno su se pre nekoliko dana "žestoko" posvađali u jednom restoranu na koncertu Kemala Montena.

Prema pisanju Blica, u restoran su došli nasmejani da bi nakon nekog vremena počeli da se raspravljaju , a poznati par se smirio tek nakon što su Severina i Milan primetili da privlače pažnju prisutnih.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.