Severina: Ko ne bi poljubio onakvu devojku?!

Izvor: Mondo, 01.Apr.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Ko ne bi poljubio onakvu devojku?!

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu. Mada joj nije bilo prvi put da na sceni radi tako nešto.

Cela Arena pevala je "Mili moj", a Severina u kožnom kostimu sa perjem se uz tu numeru "mazila" sa jednom od plesačica i poljubila je. Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojoj je u subotu uveče zavidelo hiljade muškaraca je Ukrajinka Nađa, zajedno sa svojim partnerom već sedam godina živi u Sloveniji i aktuelni su svetski prvaci u latino plasovima.

"Bila sam jako srećna. Poljubac je bio spontan. Ne znam ko ne bi poljubio onakvu devojku", objasnila je svoj potez Severina u intervjuu za Naxi radio.

Brojne pohvale stigle su na račun ekipe koja je priredila spektakularan koncert, a sama Severina istakla je da joj je neizmerno drago što sarađuje sa ljudima sa kojima sve odlično funkcioniše na sceni.

"Ne možemo se porediti sa stranim koncertima, to su velike produkcije i obilaze mnogo radova. Ali ono što nas razlikuje su emocije. Mi smo na probama imali nekoliko katarzičnih momenata, kada su i plesači plakali", rekla je Splićanka i dodala:

"Volim teatar, zato sam želela da bude baš takav koncert i zato sam angažovala Tomaža Pandura. Mogli smo da stanemo na pozornicu i pevamo pesme koje ljudi vole, s običnim razglasom i rasvetom. Ali ja ne bih bila srećna. Sada jesam".

Domaća publika imala je priliku da deo koncerta vidi i putem direktnog tv prenosa. Sama Severina priznala je da je to na neki način bio njen kompromis, s obzirom da nije bila za to da održi još jedan koncer u Areni, iako je za to bilo interesovanja.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Severina: Ko ne bi poljubio onakvu djevojku?!

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013

Hrvatska pop pjevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu. Mada joj nije bilo prvi put da na sceni radi tako nešto. Cijela Arena pjevala je "Mili moj", a Severina u kožnom kostimu sa perjem se uz tu numeru...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.