Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Ko ne bi poljubio onakvu djevojku?!

Hrvatska pop pjevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu. Mada joj nije bilo prvi put da na sceni radi tako nešto. Cijela Arena pjevala je "Mili moj", a Severina u kožnom kostimu sa perjem se uz tu numeru "mazila" sa jednom od plesačica i poljubila je. Djevojka kojoj je u subotu uveče zavidjelo hiljade muškaraca je Ukrajinka Nađa, zajedno sa svojim partnerom već sedam godina živi u Sloveniji i aktuelni su svjetski prvaci u latino plasovima. "Bila sam jako srećna. Poljubac je bio spontan. Ne Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/muzika/severina-ko-ne-bi-poljubio-onakvu-djevojku.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina objasnila zašto je poljubila plesačicu?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2013, 11:38

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu. Mada joj nije bilo prvi put da na sceni radi tako nešto...Poljubac sa Ukrajinkom Nađom je bio spontan: Severina.. ..Cela Arena pevala je "Mili moj",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.