Seve sve prepoznatljivija u Beogradu, ali Natašu Kojić verovatno nikada ne biste prepoznali

Izvor: Svet, 17.Okt.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve sve prepoznatljivija u Beogradu, ali Natašu Kojić verovatno nikada ne biste prepoznali

I dok Severina gotovo stalno boravi u Beogradu, u društvu supruga Igora Kojića, njena zaova Nataša rešila je da u Americi gradi pevačku i glumačku karijeru. Kebina kćerka je pre nekoliko godina otišla “preko bare” u nadi da će se proslaviti, ali je ujedno poradila i na svom imidžu.

A photo posted by Natasha Key (@natashakeymusic) on Oct 8, 2016 at 1:12pm PDT


Naime, Taša strpljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << radi i na razne načine pokušava da se probije u surovom svetu Holivuda, a uglavnom radi kao statista u filmovima i serijama, premda je akcenat stavila na muzičku karijeru.
Ona je u više navrata istakla kako je veoma zauzeta i da joj obaveze ne dozvoljavaju da dođe u Srbiju, pa je propustila čak i venčanje svog brata sa popularnom Seve.
Ipak, Nataša je ažurna kada su u pitanju društvene mreže, i ne propušta priliku da se pohvali novim projektima, ali i svojom savršeno izvajanom figurom.
OVDE pogledajte koliko se samo ova 32-godišnja dama promenila… Izgleda potpuno drugačije nego pre.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seve sve prepoznatljivija u Beogradu, ali Natašu Kojić verovatno nikada ne biste prepoznali

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2016

I dok Severina gotovo stalno boravi u Beogradu, u društvu supruga Igora Kojića, njena zaova Nataša rešila je da u Americi gradi pevačku i glumačku karijeru. Kebina kćerka je pre nekoliko godina otišla “preko bare” u nadi da će se proslaviti, ali je ujedno poradila i na svom imidžu. A photo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.