Sestra ispljuvala Severinu i Srbiju?!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra "ispljuvala" Severinu i Srbiju?!

"Odbijam da učestvujem u medijskom cirkusu iz poštovanja prema poginulim hrvatskim braniteljima", rekla pevačicina sestra.

Medijska halabuka oko venčanja Severine i Igora Kojića ne jenjava, a sada je hrvatska štampa otkrila zašto Severinina rođena sestra nije želela da dođe.

"Nismo bili na venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri. Iz pijeteta prema rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << braniteljima, i poštovanja prema marijanskom katoličkom moralu, ne odbravamo ovaj medijski cirkus. Ne znamo kako je crkveno venčanje bilo u tolikoj tajnosti, a od beogradskog se pravi cirkus", rekli su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pevačice, za "Slobodnu Dalmaciju".

"Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ranjen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja", rekli su oni.

Žunići su se medijima obratili jer su bili revoltirani novinskim napisima o svom navodnom prisustvu na venčanju.

"Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nas ugnjetavali 50 godina, nad nama vodili oružani rat, a sada psihološki. Moja sestra je rasla u hrvatskoj, moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca i majke Hrvata, ali je estradna mašinerija preuzela kontrolu nad njom. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njenu sreću i zdravlje", rekla je Zdenka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.