Milan želi da viđa sina svake druge nedelje, Severina ne da

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan želi da viđa sina svake druge nedelje, Severina ne da

Biznismen Milan Popović podneo je tužbu protiv Severine u kojoj traži da provodi više vremena sa svojim sinom, po sedam dana svake druge nedelje.

Nekadašnji partneri Severina i Milan Popović vode neprestanu borbu oko starateljstva nad sinom Aleksandrom.

Milan ne može da prihvati da Aleksandar provodi sa njim samo svaki drugi vikend, pa je uložio novu žalbu.

Popović traži da dete bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa njim sedam dana svake druge nedelje. Severina to ne želi da dozvoli, jer želi poptuno starateljstvo.

Pevačica je uložila žalbu i na sudiju koja vodi postupak, Marinu Parac Garo i traži njeno izuzeće. Naime, sudija je na jednom od prethodnih ročišta dodelila Milanu pravo da bude sa detetom četiri dana nedeljno, što je pevačica uspela da obori.

Još dva puta su se bivši partneri sukobljavali na sudu i menjali zahteve starateljstva.

Prema izoru bliskom biznismenu, Milan je nezadovoljan odlukom i rešen je da još jednom potraži pravdu na sudu.

- Severina je svim silama pokušavala da dobije puno starateljstvo nad Aleksandrom, ali pošto se to nije dogodilo, ona insistira da sudija koja je vodila prvi proces bude izuzeta jer se plaši da će opet presuditi u Milanovu korist.

Ročište je zakazano i uskoro ćemo znati da li je njen zahtev uslišen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.