Milan Severini zida dvorac od 4.000.000 evra

Izvor: Kurir, 18.Jul.2012, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Severini zida dvorac od 4.000.000 evra

Popović u mestu Straža nadomak Vršca gradi velelepni objekat za sebe, Severinu i njihovog naslednika Aleksandra

Carski!

Milan Popović gradi dvorac u mestu Straža, devet kilometara od Vršca! U njemu će živeti sa Severinom i sinom Aleksandrom. Velelepna građevina uskoro će dobiti svoje temelje, a trenutno je u fazi pripreme terena. Milan je imanje kupio pre tri godine, a nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << manjih prizemnih kuća koje su tu bile već je srušio. Stari mlin će, po svemu sudeći, morati da renovira, pošto je, kako smo saznali od meštana, zaštićen državom.

Kad gradnja bude okončana, kroz luksuzni kompleks proticaće, naravno uređena, rečica Karaš, a nju će krasiti i drveni mostići, kojima će srpski biznismen i hrvatska pevačica sa svojim naslednikom odlaziti u šetnje ka šumi koja okružuje ceo posed. Bujnim krošnjama drveća biće zaštićeni od radoznalih pogleda, a ova vojvođanska idila nadmašiće i vile holivudskih zvezda. Popović svoj dvorac planira da opremi spa centrom, otvorenim bazenom, neizbežnom teretanom i igralištima za basket.

Na ulaznoj drvenoj kapiji, iza koje će uskoro započeti opsežni radovi, sada se nalazi veliki i sasvim jasan natpis na tabli: „Zabranjen ulaz, privatan posed“ uz poruku znatiželjnicima da se čuvaju psa.

I dok se Milan zahuktava da Severini i sinu sazida kućerdu kao iz bajke, radnici na njihovom salašu u Čeneju još čekaju da im isplati zaostala dugovanja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Severini zida dvorac od 4.000.000 evra

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2012

Carski!..Milan Popović gradi dvorac u mestu Straža, devet kilometara od Vršca! U njemu će živeti saSeverinom i sinom Aleksandrom. Velelepna građevina uskoro će dobiti svoje temelje, a trenutno je u fazi pripreme terena. Milan je imanje kupio pre tri godine, a nekoliko manjih prizemnih kuća...

Nastavak na Poznati.info...

Milan Severini zida dvorac od 4 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2012

Princeza Severina! Kako drugačije da je ubuduće oslovljavamo, obzirom da kad njen Milan gradi dvorac u mestu Straža, devet kilometara od Vršca. Velelepna građevina uskoro će dobiti svoje temelje, a trenutno je u fazi pripreme terena. Milan je imanje kupio pre tri godine, a nekoliko manjih prizemnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Princeza: Milan gradi Severini velelepni dvorac?!

Izvor: Svet, 18.Jul.2012

Milan Popović gradi dvorac u mestu Straža, devet kilometara od Vršca! U njemu će živeti sa Severinom i sinom Aleksandrom. Velelepna građevina uskoro će dobiti svoje temelje, a trenutno je u fazi pripreme terena. Milan je imanje kupio pre tri godine, a nekoliko manjih prizemnih kuća koje su tu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.