Milan Severini zida dvorac od 4 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Severini zida dvorac od 4 miliona evra

Princeza Severina! Kako drugačije da je ubuduće oslovljavamo, obzirom da kad njen Milan gradi dvorac u mestu Straža, devet kilometara od Vršca. Velelepna građevina uskoro će dobiti svoje temelje, a trenutno je u fazi pripreme terena. Milan je imanje kupio pre tri godine, a nekoliko manjih prizemnih kuća koje su tu bile već je srušio. Stari mlin će, po svemu sudeći, morati da renovira, pošto je, kako smo saznali od meštana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zaštićen državom.

Kad gradnja bude okončana, kroz luksuzni kompleks proticaće, naravno uređena, rečica Karaš, a nju će krasiti i drveni mostići, kojima će srpski biznismen i hrvatska pevačica sa svojim naslednikom odlaziti u šetnje ka šumi koja okružuje ceo posed. Bujnim krošnjama drveća biće zaštićeni od radoznalih pogleda, a ova vojvođanska idila nadmašiće i vile holivudskih zvezda. Popović svoj dvorac planira da opremi spa centrom, otvorenim bazenom, neizbežnom teretanom i igralištima za basket.

Na ulaznoj drvenoj kapiji, iza koje će uskoro započeti opsežni radovi, sada se nalazi veliki i sasvim jasan natpis na tabli: "Zabranjen ulaz, privatan posed" uz poruku znatiželjnicima da se čuvaju psa.

I dok se Milan zahuktava da Severini i sinu sazida kućerdu kao iz bajke, radnici na njihovom salašu u Čeneju još čekaju da im isplati zaostala dugovanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.