Milan Popović se ne odriče deteta

Izvor: NaDlanu.com, 16.Okt.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Popović se ne odriče deteta

Milan Popović iako više nije sa Severinom planira da i dalje ispunjava očinske dužnosti, ispričao je za "Blic" blizak prijatelj ovog biznismena.

- Milan se užasno nervira kad pročita tekstove u kojima je predstavljen kao loš i nemaran otac. Svi iz njegovog okruženja znaju da nikada neće dozvoliti da njegov sin Aleksandar nešto nema, ili da mu, ne daj bože, bude ugrožena egzistencija. Za Aleksandra se preko Severine i njene majke ne interesuje samo on, nego i njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << familija, majka i brat iz Grčke - otkriva izvor „Blica“. Prema ovom izvoru Milan smatra da biznismen smatra da njegov sin ima pravu negu i veliku ljubav od svoje majke.Popovićev prijatelj tvrdi da je sukob karaktera doveo do okončanja velike ljubavi, a da eventualna krivica treba da se deli jer su oboje nevenčanih supruga imali principe od kojih nisu hteli da odustanu tokom zajedničkog života.Dolazak bebe je samo podstakao izbijanje razlika u prvi plan.- Tačno je da Milan i Severina nisu zajedno, ali nijedno od njih nije htelo da popusti u svojim stavovima i zato su se razišli. Svađali su se i mirili, ali on je nije zlostavljao i maltretirao ni fizički, ni psihički. Što se tiče feng šuija, to jeste njegov stil života i ona je to znala od početka veze i bilo je logično da on neće odstupiti od toga - kaže naš izvor.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Popović se ne odriče sina i Seve: Aleksandar je moje dete i ja ću se uvek brinuti o njemu, isto važi i za njegovu majku!

Izvor: Svet, 16.Okt.2012

Iako više nije sa Severinom, srpski “kralj bakra” Milan Popović, planira da i dalje ispunjava očinske dužnosti, ispričao je za „Blic“ blizak prijatelj ovog biznismena. “Milan se užasno nervira kad pročita tekstove u kojima je predstavljen kao loš i nemaran otac. Svi iz njegovog okruženja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.