Koju poruku je Severina poslala svojom razglićenom slikom?

Izvor: Blic, 18.Feb.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koju poruku je Severina poslala svojom razglićenom slikom?

Fotografijom Seve je iskazala da je gola istina uvek bolja od obučene laži.

Pevačica Severina Vučković ponovo je uspela da privuče pažnju svojim provokativnim fotografijama. Naime, atraktivna Seve oduševila je muški deo fanova, postavivši fotografiju na kojoj leži na krevetu, razgolićena, taman toliko da zagolica maštu mnogih. Naravno, kao i svaka prethodna pevačicina slika koju objavi na društvenim mrežama, praćena je i originalnim komentarima.

-Gola istina je uvek bolja, od najbolje obučene laži-, napisala je pevačica uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Pogledajte šta razgolićena Severina poručuje novom fotografijom!

Izvor: Kurir, 19.Feb.2015, 00:04

Fotografijom Seve je iskazala da je gola istina uvek bolja od obučene laži..Pevačica Severina Vučković ponovo je uspela da privuče pažnju svojim provokativnim fotografijama...Naime, atraktivna Seve oduševila je muški deo fanova, postavivši fotografiju na kojoj leži na krevetu, razgolićena,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.