Keba čestitao supruzi rođendan dirljivom porukom, a onda otkrio: Severina je autor moje nove pesme! (foto)

Izvor: Svet, 11.Sep.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba čestitao supruzi rođendan dirljivom porukom, a onda otkrio: Severina je autor moje nove pesme! (foto)

Supruga Dragana Kojića Kebe, Olja, danas je proslavila rođendan, a između ostalog, najsrećniji dan su joj čestitali pre svega suprug , a potom i ćerka Nataša.
“Moja duša je uvek bila i ostaće tvoja. Srećan ti rodjendan ljubavi moja”, napisao je Keba.

A photo posted by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on Sep 11, 2016 at 1:44am PDT


Potom se oglasila i Nataša koja živi i radi u Americi.
“Taman kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pomislim da imam sve, ona je tu da me podseti da imam mnogo milja da pređem kako bih se unapredila i učila. Volim te najviše na svetu mama, srećan ti rođendan. Tvoja Pipi”, napisala je Taša.

A photo posted by Natasha Key (@natashakeymusic) on Sep 9, 2016 at 5:59pm PDT

Inače, da je porodica Kojić oduševljena svojom snajkom Severinom Kojić je opšte poznato, a Keba je otkrio i da će mu jedna od saradnica na novom albumu biti upravo Severina.
“Autor jedne od mojih novih pesama, ili možda i više, otkud znam, će upravo biti Severina, rekao je Keba u emisiji “Premijera”.

Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Keba emotivnom porukom čestitao supruzi rođendan! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Sep.2016, 09:31

Dragan Kojić Keba iako nije previše aktivan na društvenim mrežama, odlučio je da svojoj supruzi priredi malo iznenađenje...Naime, popularni folker, odlučio je da putem Instagrama čestita svojoj Olji rođendan, te je tim potezom iznenadio mnoge svoje fanove. Keba je objavio njihovu zajedničku...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.