Kako, kada, gde: Priča magazina HELLO! trese region, procurelo još podataka o Severininoj trudnoći

Izvor: Svet, 27.Mar.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako, kada, gde: Priča magazina HELLO! trese region, procurelo još podataka o Severininoj trudnoći

Vest nedelje svakako je ekskluziva magazina HELLO! o trudnoći Severine Kojić, koja je u 45. godini ostala u drugom stanju.
Sada se, naravno, i drugi mediji “kače” na ekskluzivu, pa tako Kurir navodi da se pevačica iz Hrvatske krajem godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.
Otkako se u novembru 2015. udala za Igora Kojića, pevačica je, navodno, pokušavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da zatrudni. Pošto to nije uspela prirodnim putem, ona je rešila da se stvar poveri lekarima. Seve i Igor postaće roditelji za šest meseci, ali su odlučili da, za sada, ne iznose u javnost nikakve detalje o tome.
“Krajem prošle godine Severina je obišla brojne ordinacije kako bi obavila sve preglede kod specijalista u vezi sa trudnoćom. Na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu koja je specijalizovana za vantelesnu oplodnju, Seve je podvrgnuta tom procesu. Ona i Igor su bili neizmerno srećni kad su čuli da je vantelesna oplodnja uspela”, rekao je izvor blizak “srpskoj snajki”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZATRUDNELA: Severina išla na vantelesnu oplodnju?

Izvor: Kurir, 28.Mar.2017, 09:24

...Severina Kojić se krajem prošle godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu..Otkako se u novembru 2015 udala za Igora Kojića, Kebinog sina, pevačica je pokušavala da zatrudni Pošto nije prirodnim putem ostajala u drugom stanju, ona je rešila da se u 44...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.