Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Seve čestitala rođendan mužu Igoru (foto)

Severina Kojić od ponoći slavi, a ima za to veoma dobar razlog – Igorov rođendan. Sevka je spremila tortu za svog muža, ali i specijalni scenski nastup samo za njega na svom sledećem koncertu. Severina i Igor večeras dolaze u Budvu, gde hrvatska pevačica nastupa i gde će se rođendansko slavlje nastaviti.       The post Evo kako je Seve čestitala rođendan mužu Igoru (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Malo patetike, malo romantike… Ovako je Severina čestitala rodjendan mužu Igoru! (foto)

Izvor: Svet, 30.Jul.2017

Severina Kojić od ponoći slavi, a ima za to veoma dobar razlog – Igorov rođendan.. . Sevka je spremila tortu za svog muža, ali i specijalni scenski nastup samo za njega na svom sledećem koncertu.. . Severina i Igor večeras dolaze u Budvu, gde hrvatska pevačica nastupa i gde će se rođendansko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.