Duljaj potvrdio dolazak Severine: Očekujem ga na treningu u Beogradu

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 16:37

Duljaj potvrdio dolazak Severine: Očekujem ga na treningu u Beogradu

Trener Partizana Igor Duljaj potvrdio je dolazak Ksandera Severine u crno-beli tim.

Partizan je tako završio šesto pojačanje ovoga leta i uskoro se očekuje da novi igrač crno-belih potpiše ugovor.

Šef struke Igor Duljaj je govorio o novom igraču Partizana, za koga je rekao da je duže vreme bio "praćen" od strane skauting službe crno-belih.

"Uvek više volim da pričam kada vidim igrača uživo i kad je stavljen paraf, ali generalno to je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to što se njega tiče. Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori", rekao je Duljaj i nastavio.

"Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo. Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo".

Severina se ekipi neće pridružiti na pripremama u Sloveniji, već će se to desiti u Beogradu.

"Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd", kaže trener Partizana.

Duljaj smatra da bi Severina mogao dosta da pomogne Partizanu u sledećoj sezoni.

"Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu"

Trener crno-belih kaže da se Partizan na ovome neće zaustaviti, već će se truditi da nastavi sa pojačanjem ekipe za narednu sezonu.

"Blizu smo još nekih pojačanja, neću da potenciram imena jer nije korektno i prema klubovima u kojima se nalaze. Trebalo bi da bude pojačanja i biće ih. Problem je što nisu tu od prvog dana, ali nema kukanja i traženja alibija. Moramo da se nosimo sa svime kako znamo i umemo, nije to nikakav problem", zaključio je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.