Da li sećate nastupa Ane Kokić u ulozi Pink u spektaklu Tvoje lice zvuči poznato?

Izvor: Prva.rs, 03.Avg.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li sećate nastupa Ane Kokić u ulozi Pink u spektaklu "Tvoje lice zvuči poznato"?

U ovoj epizodi, stalnoj žirijskoj postavi, Ivanu Ivanoviću, Mariji Mihailović i Katarini Radivojević, pridružila se Severina.
Deset VIP takmičara dobili su nove zadatke i prikazali neverovatne transformacije. Knez je po prvi put u životu stao na štikle samo da bi postao Josipa Lisac. Umesto prave Severine, koja je sedela na mestu počasne članice žirija, pesmu „Tarapana“ otpevala je Tamara Dragičević, dok je ikonu romske muzike imitirao Skaj Vikler. Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Šašić je postao „podvojena ličnost“ budući da je istovremeno bio Vesna Zmijanac i Dino Merlin, a Sneki je pokazala kako je to biti Jelena Karleuša. Pobednica ove epizode je Ana Kokić koja je oduzimala dah neverovatnim akrobacijama u stilu razigrane američke pop zvezde Pink.

Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato,   Tamara Dragičević

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.