Prva sezona serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ od ovog vikenda na Prvoj

Izvor: Prva.rs, 02.Avg.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva sezona serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ od ovog vikenda na Prvoj

Ovaj šou obeležio je proteklu godinu, donevši pravo osveženje na male ekrane. Gledaoci su ga obožavali. Deset poznatih lica još jednom će vas oduševiti nezaboravnim imitacijama domaćih i svetskih muzičkih zvezda. Ana Kokić, pobednica prvog serijala, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić iznova će blistati na sceni.

Čućete >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i sve ono što je pratilo njihove nastupe, zanimljive i duhovite komentare žirija: Ivana Ivanovića, Marije Mihailović, Katarine Radivojević, kao i gostujućih članova žirija koji će se smenjivati iz epizode u epizodu.

U 1. epizodi, u subotu 2. avgusta, videćete Željka Šašića u ulozi Bore Čorbe, koji je nakon premijernog emitovanja rekao da je toliko oduševljen Željkovim nastupom da se u kladionici predstavio kao Šašić. I drugi su blistali u svojim ulogama: Sara kao Rijana, Goca Tržan kao Dragana Mirković, inače u ovom izdanju specijalna članica žirija, Knez je na sceni oživeo Luisa, Aleksa Jelić se uvukao u Cecinu kožu...a za najbolji je proglašen nastup Tamare Dragičević koja je dočarala dinamičnu, seksi Lejdi Gagu.
 


Pogledajte ih ponovo!


Više o serijalu saznajte OVDE
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato,   Tamara Dragičević

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Da li sećate nastupa Ane Kokić u ulozi Pink u spektaklu "Tvoje lice zvuči poznato"?

Izvor: Prva.rs, 03.Avg.2014, 12:29

U ovoj epizodi, stalnoj žirijskoj postavi, Ivanu Ivanoviću, Mariji Mihailović i Katarini Radivojević, pridružila se Severina.. Deset VIP takmičara dobili su nove zadatke i prikazali neverovatne transformacije. Knez je po prvi put u životu stao na štikle samo da bi postao Josipa Lisac. Umesto...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.