Zanimanja poznatih ličnosti

Izvor: Poznati.info, 29.Sep.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimanja poznatih ličnosti


Jako je zanimljiv i interesantan spisak zanimanja naših poznatih pevača i pevačica. Od onih koji su završili samo Osnovnu školu pa sve do onih sa diplomama Pravnog, Ekonomskog, Fililoškog i drugih fakulteta.
Sa diplomama Visokih škola i fakulteta mogu se pohvaliti uglavnom pevači zabavne pop muzike i tek poneki narodnjak.
Sa završenom Osnovnom školom su sledeći pevači: Esma Redžepova, Era Ojdanić, Zlata Petrović, Hasan Dudić, Baki B3, Ljuba Aličić, Dara Bubamara i jedne od najpopularnijih pevačica u Hrvatskoj i Srbiji: Severina Vučković i Seka Aleksić.
Najpoznatiji trgovci na našoj estradi (završili srednju Trgovačku školu) su: Dragana Mirković (usput završila i kurs Engleskog), Jelena Karleuša (takođe završila i nekoliko kurseva za manekenke), Suzana Jovanović supruga Saše Popovića takodje završila Trgovačku školu i Mira Škorić.
Takodje je veliki spisak onih koji su završili srednju Ekonomsku školu i Gimnaziju: Vesna Vukelić Vendi, Marta Savić - supruga Mileta Kitića i Dragan Kojić Keba. Gimnaziju su završili: Ana Bekuta, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Marina Tucaković.
Sa diplomom Ekonomskog fakulteta može se pohvaliti Zdravko Čolić, dok su Pravni fakultet završili: Neda Ukraden (takođe završila i Filološki fakultet), Milutin Popović - Zahar poznati kompozitor je Magistar prava. Miloš Bojanić je završio Saobraćajni fakultet,...
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.