ULJE I SEDAM KANDILA Evo šta je Seka Aleksić uradila da bi zatrudnela drugi put

Izvor: 011vodič.com, 17.Jun.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULJE I SEDAM KANDILA Evo šta je Seka Aleksić uradila da bi zatrudnela drugi put

Foto: Privatna arhiva

Seka Aleksić u šestoj je nedelji trudnoće, a pevačica se odmah nakon Božićnog posta pričestila i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj.
Kako prenosi “Scandal”, Seka je tamo uz blagoslob monahinje dobila ulje sa sedam kandila koje je donela u Beograd. Ulje je pila po instrukcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << oca Nikole i ubrzo je i zatrudnela.
Tri godine nakon što je dobila sina Jakova, pevačici se ispunila želja i čeka drugo dete sa suprugom Veljkom Piljikićem.
Foto: Printscreen / Instagram
Seka Aleksić Kako je više puta izjavljivala, volela bi da dobije devojčicu, jer je Jakov preslikani otac i nema ništa na nju. Natavno, ona je to u šali rekla, jer joj je prvobitno bitno da dete bude zdravo.


Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.