TEBI DUGUJEM...! Seka Aleksić proslavila četvrti rođendan sinu JAKOVU i poslala dirljivu PORUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 18:26

"TEBI DUGUJEM...!" Seka Aleksić proslavila četvrti rođendan sinu JAKOVU i poslala dirljivu PORUKU!

Zahvalna na svemu!

Poznata pevačica Seka Aleksić danas slavi rođendan svom prvencu Jakovu! Ona je poslala dirljivu poruku i time raznežila fanove na Instagramu.

-  Gospode koliko si veliki! Toliko si divan i obožavan takav kakav jesi savršen! Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada! Hvala za mog anđela Serafima! Tebi dugujem svaki naklon, Tebi dugujem sve sto osećam i udišem! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov! Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti!!! 24.09.20016. /10:30/ 3,125g/48cm - napisala je Seka.

Čestitkama su se pridružili mnogi pevačicini fanovi koji su joj poručili da je rodila anđela i poželeli mu dug i srećan život!

Podsećamo, Seka Aleksić je sa suprugom Veljkom dugo vodila bitku za potomstvo, nakon vanmaterične trudnoće i spontanog pobačaja, oni su uspeli da dobiju sina Jakova, a nedugo zatim i Jovana. Budući da se mališan rodio nakon krsne slave Svetog Jovana, pevačica i Veljko su odlučili da mu daju ime Jovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.