Seka: Moj bivši nije gej

Izvor: Dzungla.org, 17.Sep.2011, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka: Moj bivši nije gej

Pevačica Seka Aleksić prekinula medijsko ćutanje: Priče da sam Zorana zatekla u krevetu sa muškarcem nemaju nikakvog osnova. To su najobičnije gluposti i tračevi

MADA je folkerka Seka Aleksić pre nekoliko sedmica odlučila da se povuče iz medija, ne daje nikakve intervjue ili izjave, a planirana gostovanja u televizijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << emisijama je prolongirala sve dok se pošteno ne odmori, bila je prinuđena da u petak prekine medijsku tišinu. Naime, zbog intervjua njenog oca Milorada Aleksića objavljenog u jednom beogradskom nedeljniku, u kom on decidirano potvrđuje trač koji je kružio zemljom o raskidu sa bivšim verenikom Zoranom Kovačevićem („Jeste, zatekla ga Seka s drugim muškarcem u krevetu, i to vam je živa istina“), pevačica je prekinula ćutanje i oglasila se.
- Priče da sam Zorana zatekla u krevetu sa muškarcem nemaju nikakvog osnova. To su najobičnije gluposti i tračevi. Ja najbolje znam da Zoran nije naklonjen istom polu, a to što neko priča ili piše potpune su besmislice - rekla nam je u petak Seka Aleksić, koja je u srećnom braku sa Veljkom Piljkićem.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.