Seka Aleksić zapušila usta kritičarima: Trudnoća nije bolest, već blagoslov

Izvor: Blic, 05.Jun.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić zapušila usta kritičarima: Trudnoća nije bolest, već blagoslov

Seka Aleksić uživa u trudnoći, a koliko joj prija blaženo stanje, jasno je kada pogledate njene profile na društvenim mrežama. Pevačica često objavljuje fotografije sa odmora, u zagrljaju supruga, ili fotografije najnovijeg stajlinga.

Međutim, iako ima mnogo onih koji hvale njen ukus za modu, tu su i oni koji joj zameraju što u poodmakloj trudnoći nosi visoke štikle.

Pevačica se po prvi put oglasila povodom optužbi da ugrožava bebu time što ne nosi ravnu obuću.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEKA ALEKSIĆ NIJE RAZMAŽENA TRUDNICA: Trudnoća nije bolest već blagoslov od Gospoda!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2016

..."Trudnoća je divna stvar, nosim ono sto želim, onako kako se osećam, drage moje trudnice uživajte u garderobi i obući na svoj način i ne slušajte savete drugi Samo po osećaju Ne znam za vas, ali ja nisam razmažena trudnica, radim po kući sve ono što smatram da mogu i što me ispunjava,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.