Seka Aleksić u inat hejterima: Evo još jedna fotkica, da dignem pritisak ovim idiotima! (foto)

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić u inat hejterima: Evo još jedna fotkica, da dignem pritisak ovim idiotima! (foto)

Seka Aleksić nikada nije krila svoju ljubav prema cipelama, pa je i pred kamerama nekoliko puta pokazala svoj ogromni garderober i veliku kolekciju obuće.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Jul 19, 2015 at 11:15am PDT

Pevačica često zna i na društvenim mrežama da se pohvali novim odevnim predmetima, no fotografije skupocenih cipela najpoznatijih svetskih modnih brendova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nisu naišle na oduševljenje pojedinih fanova.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Jul 19, 2015 at 11:27am PDT

‘Zašto se razbacuješ po Instagramu, svi znamo da imaš para, treba ti pažnja?’, ‘To što radiš je bezobrazluk’, ‘Lečiš frustracije na Instagramu’… samo su neki od zajedljivih komentara, no mnogo je više fanova stalo na pevačicinu stranu branivši je u komentarima.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Jul 19, 2015 at 11:30am PDT

U inat svima, Seka je objavila još jednu fotku novih cipela.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Jul 19, 2015 at 10:07pm PDT

“Evo još jedna i još milion fotkica iz mog garderobera, da malo dignem pritisak ovim nebitnim idiotima koji pišu gluposti ispod ovakvih fotkica! Iskreno, strašno sam se potresla, ne znam da li sledeća da bude #black ili #brown varijanta?!”, napisala je pevačica ispod poslednje fotografije.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.