Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić privedena: Presretači su me naterali da vozim tako brzo!!!

naslov: 
Seka Aleksić privedena: Presretači su me naterali da vozim tako brzo!!!



excerpt: 
Folk zvezdu Svetlanu – Seku Aleksić danas je u popodnevnim časovima na autoputu Beograd – Niš zaustavila policija jer je vozila brzinom preko 200km/h...


izvor: 
Scandal!, B92


tekst clanka: 
Folk pevačica Seka Aleksić privedena je danas u policiju zbog prebrze vožnje! Popularna pevačica zaustavljena je na auto-putu Beograd - Niš u trenutku kada je vozila preko 200 km/h.
Saobraćajna policija zaustavila je pevačicu pre dva sata na auto-putu Beograd - Niš, jer je radar pokazao da je vozila svoj "mercedes SLK" 203 kilometra na sat, umesto dozvoljenih 120. 
Kako smo saznali, Seku su isprovocirali presretači koji su joj ablendovali da ubrzava, a koji su bili tik iza nje, sve dok nije dostigla brzinu i krenula da pretiče kolonu. Tada su je zaustavili i sproveli kod sudije za prekršaje. Seka Aleksić je zbog prekoračenja brzine morala da plati novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara.
"Nisu me privodili vec sam sama otisla kod sudije za prekrsaje! Kao i svaki drugi građanin platila sam kaznu 1000 evra! Kada me je sudija pitala da li hoću da nešto prigovorim rekla sam da su me presretači izazvali da prekoracim brzinu",  kaze Seka Aleksić, ekskluzivno za portal Scandal!
Prema novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, za ovaj prekršaj predviđena su četiri kaznena poena i oduzimanje vozačke dozvole na mesec dana.
 
 
 
 
 
 



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Seka Aleksić,   Autoput

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.