Seka Aleksić: Veljko najviše voli da me vidi ovako odevenu (FOTO)

Izvor: Story, 12.Nov.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Veljko najviše voli da me vidi ovako odevenu (FOTO)

Folk pevačica Seka aleksić otkrila je u kojoj garderobi se najlepše oseća, ali i u čemu najviše voli da je vidi njen suprug Veljko.

Seka Aleksić, foto: Facebook

Seka se u Ljubljani na modnoj reviji kreatorke Mirjam Bernard našla u ulozi modela, u čemu se odlično snašla.

Životnu priču Merilin Monro, pogledajte OVDE.

Pošto je inspiracija za reviju bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Merilin Monro, Seka je tom prilikom prokomentarisala čuvenu Merlinku, ali i istakla kakav izgled ženskog tela je za nju savršen.

- Merilin Monro je svakako žena koja je imala obline, koja je plenila i koja je osvojila svet. Uvek ističem da su najzgodnije žene za mene one koje imaju oblik tela kao peščani sat - rekla je Seka, a onda se osvrnula na to u kojoj odevnoj kombinaciji se ona najbolje oseća, ali i kojoj se najviše obraduje njen suprug Veljko.

Ovako je izgledao prvi susret Seke i Veljka.

- Zanimljivo je što moj suprug najviše voli da me vidi u trenerci, u nekoj sportskoj varijanti. A ja se najlepše osećam u kežual stvarima.

Seka svojim fanovima dala i približniji datum kada mogu očekivati izlazak njenog novog albuma.

- Novi album se može očekivati sigurno pre Nove godine, početak ili kraj decembra, videćemo.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.