SMRŠALA SKORO 10 KILOGRAMA: Neobična dijeta Seke Aleksić! Umesto 30, sada ih jedem 3

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 14:50

SMRŠALA SKORO 10 KILOGRAMA: Neobična dijeta Seke Aleksić! "Umesto 30, sada ih jedem 3"

Iznenađujuće

Seka Aleksić pre par dana izbacila je svoj novi album pod nazivom "Bioskop". Neposredno pre njegovog izlaska, pevačica se bacila na dijetu zahvaljujući kojoj je uspela da skine osam kilograma, iako je i dalje tamanila slatkiše, koji su njen veliki porok.

Svojom figurom pozitivno je iznenadila sve prisutne na reviji Bate Spasojevića, a na Tviteru se pohvalila koliko je kilograma skinula.

-8 kg 😎 sa veoma malo krem banannica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i proteinskog sladoleda 😂🖤🌹 Ljudi, jako sam srecnaaaaaaaa pic.twitter.com/DaSuqGgSOg

Seka Aleksic (@poslednjilet) May 25, 2022

- Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna - napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

Na sugestiju tviteraša da bi trebalo da pripazi kako joj se kilogrami ne bi brzo vratili, pevačica je istakla da će se vratiti sigurno, da je pitanje trenutka, a na pitanje o čuvenim krem bananicama, Seka je objasnila:

- Umesto trideset krem bananica jela sam tri - odgovorila je pevačica i nasmejala sve.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.