Ovo je definitivno najveća JELKA NA ESTRADI: Seka Aleksić pokazala zašto voli praznike! (FOTO)

Izvor: Story, 05.Dec.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je definitivno najveća JELKA NA ESTRADI: Seka Aleksić pokazala zašto voli praznike! (FOTO)

Pevačica se spremila za predstojeće praznike. Pevačica Seka Aleksić spremila se za predstojeće praznike. Ona je okitila svoj dom najviše zbog svog sina Jakova, jer deca najviše uživaju u prazničnim čarolijama. View this post on Instagram Uskoro na sceni…❤️ A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Nov 17, 2018 at 3:29pm PST ... The post Ovo je definitivno najveća JELKA NA ESTRADI: Seka Aleksić pokazala zašto voli praznike! (FOTO) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle dva sina, pevačica želi ćerku: Već izabrala IME ZA NASLEDNICU!

Izvor: Story, 05.Dec.2018

Tanja Savić iznenadila je mnoge selfi fotografijom u beloj haljini, na kojoj kao da pridržava trudnički stomačić. Pevačica je brzo otkrlonila svaku sumnju da je u drugom stanju, time što je objasnila da je u pitanju bila samo slučajnost. View this post on Instagram My favourite purple tree 💜...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.