OVU pesmu peva SEKA i veliki je HIT! Ne pretpostavljate ko je trebao PRVI da je peva! (foto, video)

Izvor: Svet, 28.Maj.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVU pesmu peva SEKA i veliki je HIT! Ne pretpostavljate ko je trebao PRVI da je peva! (foto, video)

Pesmu “Folirant”, folk zvezda Seka Aleksić izdala je pre nešto više od tri meseca. Niko nije mogao da pretpostavi da je upravo ovaj Sekin hit, za koju je muziku uradio čak jedan poznati grčki kompozitor prvo bio ponuđen mladoj pevačici Katarini Didanović koja po svemu sudeći nije želela da menja do sada svoj poznati muzički stil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Marko Cvetković, aranžer pesme “Folirant” ponudio mi je da čujem a kasnije i otpevam tu pesmu. Kada sam po obavljenom poslu čula kako je sve ispalo, bila sam zadovoljna kako je sve ispalo i kako sve zvuči. Ipak, nisam bila sigurna da je to žanrovski dobar pravac koji želim da se predstavim publici. Svakako, drago mi je što je danas ona upravo u Sekinom vlasništvu, a najveći paradoks je što je i ja sada često pevam i na nastupima” , istakla je pevačica.


Mlada pevačica, sada kada zna koliki je ova pesma hit, žali što je donela takvu odluku, ali je ubrzo našla rešenje i za svoj novi projekat. Podrška stiže od Raste sa kojim atraktivna pevačica treba da premijerno predstavi novi spot i pesmu već krajem meseca. Njoj po svemu sudeći “Folirant” sreću nije doneo, ali njen muškarac itekako hoće kako se i zove pesma koju će uskoro predstaviti publici!

Svetsvet, promo
The post OVU pesmu peva SEKA i veliki je HIT! Ne pretpostavljate ko je trebao PRVI da je peva! (foto, video) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić,   Grčka

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.